Kútfúrás szakszerűen
Hétköznap: 8:00 - 18:00, hétvégén megegyezés szerint
Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!
Kútfúrás szakszerűen

Ahogy azt már néhány korábbi cikkünkben említettük, a kútfúrás nem a legolcsóbb ház körüli beruházás, viszont az egyik leggyorsabban megtérülő. A következő néhány sorban a kút létesítésnél biztosan fellépő költségeket fogjuk tüzetesebben megvizsgálni. 

Mit tartalmaz a kútfúrás végösszege?

Az eleinte kicsit soknak tűnő végösszeg jó néhány dolgot magába foglal, nem véletlen, hogy első ránézésre drágának ítéljük meg. A kútfúrás díja általában minden cégnél tartalmazza a kiszállás költségét, az anyagok árát és szállítását, illetve az adókat is természetesen. Valamelyest persze lehet faragni a kiadásokból, ha nem teljes gépészettel rendelkező kutat rendelünk, ebben az esetben viszont nekünk kell majd utólag beszerezni a kúthoz a megfelelő minőségű és teljesítményű szivattyút. 

Hamar megtérül

Miért is mondjuk már sokadjára, hogy gyorsan és könnyedén megtérül a kútfúrásba fektetett pénzünk? A kútból nyert és termelt vízért sokkal kevesebbet kell majd fizetnünk, pénztárcánk hamar hálát fog mondani ezért a beruházásért. A kútból érkező víz köbmétereként körülbelül 10-20 forintunkba fog kerülni, ami ajándék vízszolgáltató áraihoz képest. 

Na, de mennyi az annyi?

Konkrét számokról azonban még nem sok szó esett, ám nem sokáig várat ez már magára. Egy hagyományos kút fúrás 15 ezer és 25 ezer forint között mozog méterenként. Ez az összeg sok mindentől függ. Beleszólhat a talaj milyensége és minősége, a tervezett kút átmérője és mélysége, hogy mire szeretnénk használni a kutat, helyszínileg hol szeretnénk kutat létesíteni, illetve felmerülnek még az engedélyek költségei is. 

Belevágna?

Amennyiben kérdései vannak vagy esetleg most azonnal belevágna ebbe az igen gyorsan megtérülő vállalkozásba, akkor a legjobb helyen jár. Remek referenciákkal bíró cégünk, illetve precíz és megbízható munkatársaink alig várják, hogy segítsék Önt álmai megvalósításában. Cégünk garanciát vállal munkáiért. Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!