Kútfúrás szakszerűen
Hétköznap: 8:00 - 18:00, hétvégén megegyezés szerint
Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!
Kútfúrás szakszerűen

A szennyezett kút veszélyeztetheti Ön és családja egészségét és biztonságát. Mit tehet ellene? Adunk néhány tippet!

Szennyeződésmentes kút

Hogyan lehet megakadályozni, hogy a kút szennyezett legyen? A víz, különösen a kútból származó víz esetében, következetes ellenőrzésre van szükség. E lépések megtétele nélkül könnyen előfordulhat, hogy olyan kútvizet ihat, ami nem tiszta. Cégünk segíteni szeretne a biztonságos kúthasználatban. Íme néhány tanácsunk arról, hogyan védhetjük meg legjobban a vizet a szennyező anyagoktól.

Ütemezze a kútvíz vizsgálatokat

Mindig ajánlott, hogy a kút tulajdonosai ütemezzék a rutinszerű vízvizsgálatokat. Ez a legjobb módszer a víz konzisztenciájának biztosítására évről évre. Ha bármikor azt tapasztalja, hogy kútvize nem tiszta, vagy valamilyen szennyeződés érhette, azonnal szakembert kell hívnia a kútvíz tesztelésére, Ön és családja egészségének megőrzése ugyanis nem tűr halasztást.

A kút és környéke

Legyen körültekintő a kutat övező területre! A kút tulajdonosoknak tisztában kell lenniük azzal is, hogy mi történik az ingatlanuk körül.

  • Ne dobja ki a hulladékot a kút körül!
  • Legyen óvatos és éber a közeli építkezésekkel szemben!
  • Tartsa távol a kút helyétől a durva vegyszereket (például rovarirtókat és műtrágyákat)!
  • Ne felejtse el megnézni a környéken a potenciális vízszennyező anyagokról szóló értesítéseket!

Új kútra van szüksége?

Új kutat fúratna? Ne habozzon kapcsolatba lépni kútfúró cégünkkel! Ha a kútja megsérült, vagy nem működik olyan jól, a vize szennyeződhet. Lehet, hogy új kutat kell fúrnia. Hívjon cégünket, és egyeztessen időpontot. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre bármilyen kútfúrással kapcsolatos problémája akadt, hívjon minket még ma!