Kútfúrás szakszerűen
Hétköznap: 8:00 - 18:00, hétvégén megegyezés szerint
Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk hívását!
Kútfúrás szakszerűen

Szeretné megismerni a kútfúráshoz elengedhetetlen eszközöket? Tartson velünk a következő néhány percre!

A kútfúrás egy rendkívül bonyolult, és sok tapasztalatot igénylő munkafolyamat. A kútfúráshoz szükségesek a minőségi, strapabíró eszközök. Ezek nélkül elképzelhetetlen lenne a hatékony, és sikeres munkavégzés. A megfelelően karbantartott eszközök, és azok ismerete fontos lehet akár a kevesebb kútfúrási tapasztalattal rendelkezők számára is.

Száraz kézi kútfúráshoz használt eszközök

Száraz kézi kútfúrásnál először csigafúrókkal és dobfúrókkal fúrunk le a víz eléréséig. Ez lesz az első lépése a folyamatoknak. Érdemes karbantartani a csigafúróinkat, és a dobfúrókat ahhoz, hogy gyorsan eredményesen tudjuk haladni a munkafolyamatok során. Amikor elérjük, a vizet az eszközeinkkel behelyezésre kerülnek az acél védőcsövek. Fontos a jó minőség itt is, hogy a víz véletlenül se zavarja meg a munkálatokat. Aztán az acélcsövek belsejében haladnak tovább a munkálatok.

Kútfúrások tisztításához használt eszközök

A sikeres kútfúrási folyamatok egyik legfontosabb eleme, hogy a tisztítási folyamatok maradéktalanul el legyenek végezve.  A legfontosabb, hogy rendelkezzünk a megfelelő tisztítási eszközökkel. Természetesen ezek az eszközök legyenek karban tartva, és maradéktalanul képesnek kell lenniük elvégezni a feladatukat. Ilyen eszköz például a búvárszivattyú, amivel a felesleges vizeket tudjuk eltávolítani.

Megfelelő kútfúrási eszközök nélkül bele se vágjunk

Ezek alapján elmondható, hogy a megfelelő kútfúrási eszközök nélkül nem érdemes belevágni semmilyen kútfúrásba. Szerencsére ez nem jelent akadályt a számunka, hiszen mi a legmodernebb eszközök segítségével vágunk bele a kútfúrási munkálatokba. Amennyiben Önnek szüksége van, kútfúrási munkálatok elvégzésére ne habozzon, keressen fel minket bátran még ma!